top of page

Geniet van National Rosé Day met deze 3 wijn spijs combinaties!

12 Juni is het zover... National Rosé Day en om dit goed te kunnen vieren hebben wij met onze rosé wijnen speciale wijn spijs combinaties gemaakt.



Spanish Rosé wine

1. Meler Rosado met paella - ''Niets is beter dan traditie''


Paella is een typisch Spaans gerecht wat je heerlijk naar je eigen smaak samen kunt stellen. De Meler Rosado heeft een expressieve intensiteit met rijp fruit en tonen van venkel. Door het te combineren met Paella creëer je een heerlijke traditionele belevenis!





2. Txakoli Rezabal Rosado met Pintxos - '' Authentieker kan het niet!''

Spanish wine Txakoli Rosé

Een ander authentiek Spaans gerecht is de typische Baskische Pintxos! Met Pintxos kan je alle kanten op want het mooie is dat je zelf kunt kiezen welke ingrediënten je serveert. Daarbij is de indrukwekkende en expressieve Txakoli Rosado ook uitstekend bij gegrilde groente met een knapperige bite. Ook is de Txakoli erg verrassend bij sardines, chorizo, empañadas en natuurlijk verse zalm.



3. Vinotage Rosado bij de BBQ - '' Geniet van de zomerse dagen!''

Spanish rosé wine

Deze levendige Rosé met frisse en zachte smaken geven een enorme smaakbeleving bij de barbecue. Met de krachtige smaken van vers gegrilde gamba’s of gegrilde groenten balanceren de smaken uitstekend met deze wijn. Ook met vleesgerechten zoals varkenshaas of gegrilde saté is het een verrassende combinatie.

Comments


bottom of page