Vacature: Stage Marketing/Communicatie

Ben jij bezig met je MBO/HBO opleiding Marketing en/of Communicatie (& Events) en ben je op zoek naar een meewerkstage? Spreekt de wijnwereld je aan? Dan hebben wij de ideale stageplek voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiaire die ons bedrijf door vernieuwende ideeën nog beter op de kaart weet te krijgen.

Wat ga jij doen?

  • Assisteren bij de organisatie van verschillende events zoals beurzen, proeverijen en wijnreizen;
  • Analyseren en up-to-date houden van diverse Social Mediakanalen;
  • Bedenken en uitwerken van mailings en Social Media acties/campagnes;
  • Updaten en optimaliseren van de website;
  • Schrijven van teksten, blogs en tasting notes;
  • Ondersteunen en meedenken bij commerciële acties (merchandise);

Wie zijn wij?

VinosQuixote: Wij zijn een groep van kleinschalige Spaanse familie wijnhuizen uit de 9 belangrijkste wijngebieden van Spanje. We exporteren onze ambachtelijke wijnen naar 14 landen, waaronder Nederland. We hebben twee kantoren en zijn gevestigd in zowel Nederland als Spanje.

Tijdens jouw stage periode zul je werken vanuit ons kantoor in Breda waar je terecht komt tussen een kleine, gezellige club mensen: Eigenaar en oprichter Juan Haro, Backoffice manager Rowan Blom en Exportmanager Nathalie Delfgaauw.

Interesse?

Ben jij een marketing en social media goeroe (in spé) en ben je op zoek naar een leuke, leerzame en veelzijdige stageplaats? Stuur dan je motivatie via email naar Nathalie: nathalie@vinotage.eu Affiniteit met de bijzondere wereld van wijnen en kennis van de Spaanse taal is een pré.