Gratis thuisbezorgd vanaf €100,- met iDEAL

HomeLagar de Besada | Vinos QuiXote / Wijnhuizen / Lagar de Besada
 

Lagar de Besada | D.O. Rías Baixas

Lagar de Besada een klein en oud wijnhuis in D.O. Rías Baixas. Deze familie Bodegas werkt enkel met de Albariño druif, er worden zowel jonge als lang gerijpte Albariño wijnen gemaakt. Naast de wijnen kunt u ook een mousserende wijn, Orujo, likeur en gelei bij Lagar de Besada vinden, allemaal 100% Albariño.

Albariño is het druivenras uit de Galicische Rías Baixas regio, in het noordwesten van Spanje. Het vochtige klimaat maakt de wijnbouw complex. Desondanks groeit de Albariño erg goed in deze natte en coole omgeving. De kleine druif met dikke schil zorgt voor een intens aroma en voortreffelijke smaak, wat de druif tot een van de meest gevraagde en kostbare witte wijnen van Spanje maakt. Het soort is immuun tegen botrytis maar erg vatbaar voor bladziektes. De druif groeit het best op een grond van leisteen of graniet.

U bent welkom het wijnhuis te bezoeken en de bijzondere wijnen te proeven! Ook is er de mogelijkheid te overnachten in het kleine Bed&Breakfast om de ervaring compleet te maken.

De wijnen

Lagar de Besada Albariño  Baladiña Albariño   Añada de Baladiña Albariño

Terug naar wijnhuizen 
Back to Top
0

Je winkelwagen