Wine Making Challenge 2020

Ben jij, of ken jij, een inspirerende sommelier die de wereld van een unieke wijn-blend wilt laten genieten?

Na 3 succesvolle Wine Making Challenges organiseren wij, in samenwerking met Wijnkoperij La Persistance en Vinos i Cavas,  dit jaar onze 4de editie tijdens de Wine Professional Amsterdam op maandag 13 Januari 2020. Tim Theuns, Lendl Mijnhijmer en Leonie Mooijkind gingen je al voor.

Tijdens de Challenge strijden er 10 topsommeliers, live vanuit het wijntheater op de Wine Professional om de prijs voor de beste Spaanse Quixote-blend 2020. Als basis voor de blending staan de mono-cépage wijnen van het Pago Casa del Blanco (Gran Cru) wijnhuis.

De eindscore wordt bepaald aan de hand van verschillende rondes, waarbinnen ook een self made tasting note moet worden geschreven, waarin jij je blend onderbouwd. Van de winnende blend worden 1.000 LIMITED EDITION flessen gemaakt, met de naam van de winnaar op het etiket. Die flessen worden gedistribueerd naar 14 landen binnen Europa, Azië en USA.

Schrijf je in voor de deelname selectie, en wie weet krijg jij de unieke kans om deel te nemen aan de challenge. Stuur je motivatie naar info@vinosquixote.com vóór 12 December 2019.

Graag tot ziens tijdens Wine Making Challenge 2020!

Saludo, Juan Haro